Chocoland Kft. • 7500 Nagyatád, Taranyi út 0220/50 hrsz
E-mail: info@csokibazar.hu • Telefon: +36-70-411-4689
Cím: | 7500 Nagyatád, Taranyi út 0220/50 hrsz. |
Tel.: | +36-70-411-4689 |
E-mail: | info@csokibazar.hu |
Elérkezett az idő hogy bemutassuk az új termékcsaládunkat ami a Bonfino nevet kapta. Ebben a termékcsaládban nagyon sok új terméket szeretnék tervezni most ebből adunk egy kis ízeltőt a kedves látogatóinknak.
Termékein között újdonságként megtalálható: szőlőcukor amiből három íz kapható és a napjainkban egyre jobban elterjedő zselécukor.
Az új évben egy új termék fajtát szeretnék gyártani így esett a választás a szőlő cukorra. Ezeket a nagyon finom termékeket a képen látható három ízben kapható ezentúl a piacon. A három íz gyártásánál nagy hangsúlyt fektettünk a termék ízének tökéletesítésére és így az édesszájúak nagy örömére citromos és mentás ízben is kapható a közkedvelt natúr mellett.
Új termékünk között található még a zselécukor is, ez a termék egyelőre csak ebben az egyféle csomagolásban és vegyesízben lesz kapható.
Bonfino az édes élet titka
Egy kis érdekesség a szőlőcukorról:
Tulajdonsága: Az emberi szervezetben a sejtek és a vér fontos alkotóeleme. A szőlőcukor szervezetbe történő bevitele után rövid időn belül érezhető a jótékony, energia termelő hatása, nő a fizikai teljesítmény. Ezért ajánlják az orvosok a nehéz fizikai munkát végzőknek, és sportolóknak. Az agysejtekre gyakorolt stimuláló hatása miatt nevezik a gondolkodás üzemanyagának.
A gondolkozáshoz, koncentráláshoz és emlékezéshez, sok energiára van szükség. A fokozott agytevékenység kulcsa a szőlőcukor. A tudósok sokáig azt hitték, hogy az agy mindig elegendő szőlőcukorhoz jut, de kiderült, hogy az agy fokozott terhelés következtében a szőlőcukor szintje 30-48 %-l is csökkenhet az adott területen. Minél idősebb valaki, annál nehezebb a szervezetnek, az agy szőlőcukorral való ellátása. Ezzel magyarázzák többek között, hogy minél idősebb valaki annál rosszabb rövidtávú memóriája, és csökken a koncentráció képesség. Pótlására külső szőlőcukor bevitelre van szükség.
Kísérletekkel bizonyították, hogy a szőlőcukor fogyasztásával nő a memória képesség. Ezért ajánlják diákoknak, főként vizsgaidőszakban.
Ajánlott felhasználási mennyiség: napi 30-50 g.